Maak een keuze

Privacy

Privacy statement Tallsay.com
Versie geldig vanaf: 1 november 2015

Persoonsgegevens

Tallsay.com is een website van Plazilla Limited. Tallsay.com gaat zorgvuldig om met de door u opgegeven persoonsgegevens. Tallsay.com gebruikt de door u opgegeven informatie en andere persoonsgegevens alleen in het kader van de door Tallsay.com te leveren diensten.

Voor de verwerking en administratie van uw persoonsgegevens houdt Tallsay.com zich aan alle wet en regelgeving voor de bescherming van uw persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens is conform de Wet bescherming persoonsgegevens.

De door u aan Tallsay.com toegezonden persoonsgegevens worden opgeslagen in een beveiligd bestand dat enkel toegankelijk is voor medewerkers van Tallsay.com. Uw wachtwoord wordt gecodeerd opgeslagen en is zelfs voor medewerkers van Tallsay.com niet toegankelijk.

Bezoek aan Tallsay.com

Bij Tallsay.com kunt u inloggen met uw Social Media (Facebook, Twitter en Google) inloggegevens. Tallsay.com gebruikt enkel uw gebruikersnaam, e-mailadres en eventuele profielfoto. Tallsay.com zal nimmer enige andere gegevens uit uw Social Media ophalen, opslaan of op enige nadere wijze verwerken. Indien u Tallsay.com bezoekt, kunnen algemene bezoekersgegevens verzameld worden via Google Analytics.

Door gebruik te maken van Tallsay.com, geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven. Deze bezoekersgegevens worden onder andere gebruikt om het aantal bezoekers, bekeken pagina's, gemiddelde bezoekduur en eventuele registraties te meten. Om deze bezoekersgegevens vast te leggen wordt gebruik gemaakt van cookies. Deze cookies bevatten enkel gegevens welke worden gebruik ter identificatie van de bezoeker, maar zijn nimmer tot de persoon terug te voeren. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van Tallsay.com wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Met de standaardinstellingen van uw webbrowser worden cookies meestal automatisch geaccepteerd. Indien u de cookies (selectief) wenst te weigeren kunt u dit instellen in uw webbrowser. Het (selectief) weigeren van cookies kan echter wel tot gevolg hebben dat bepaalde gedeeltes van Tallsay.com niet (optimaal) meer functioneren. Op de volgende websites vindt u informatie over veelgebruikte webbrowsers en de manier waarop u de cookie-instellingen in de betreffende webbrowser kunt aanpassen:

Toezending van informatie

De door u opgegeven persoonsgegevens worden enkel gebruikt om de door Tallsay.com aangeboden diensten naar behoren te laten werken. Tallsay.com zal uw persoonsgegeven nimmer aan derden verschaffen, tenzij zij daartoe gedwongen wordt op grond van een wettelijke bepaling. Bezwaar maken
Wanneer de door u opgegeven persoonsgegevens niet langer actueel zijn, kunt u Tallsay.com altijd verzoeken uw gegevens te wijzigen, waarna Tallsay.com zo spoedig mogelijk de door uw gewenste veranderingen doorvoert. Indien u bezwaar wilt maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens door Tallsay.com kunt u schriftelijk contact opnemen met Tallsay.com.

Advertenties

Externe leveranciers (inclusief Google) maken gebruik van cookies om advertenties weer te geven op basis van eerdere bezoeken aan Tallsay. Met de DoubleClick-cookie kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan u op basis van uw bezoek aan Tallsay en/of andere sites op internet. U kunt zich afmelden voor het gebruik van de DoubleClick-cookie voor op interesses gebaseerd adverteren door het beheer van advertentievoorkeur te bezoeken.

Copyright © 2016 Tallsay.com. Alle rechten voorbehouden. Tallsay.com is onderdeel van Plazilla Ltd.
Door gebruik te maken van deze website geef je aan dat je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy statement accepteert